Premium Supporttjänster

Kaspersky Premium Support Services via telefon är inte tillgängliga i vissa regioner. Du kommer endast att kunna använda Premium Support Services under en betalprenumeration.

Med Premium Support får du ytterligare skydd och bekvämlighet, inklusive prioriterad åtkomst, expertinstallationstjänster, viruskontroll och borttagning samt PC-hälsokontroll.

Expertinstallationstjänster

När du har ett installationsproblem på din dator kan du ringa oss så kan en expert från Kaspersky:

Prioriterad supportlinje

Prioritetsåtkomst till en premium supportagent via telefonsamtal eller chatt. Kundtelefonsamtal ges högsta prioritet (hoppa över kö). Chattprogrammet som tillhandahålls inkluderar funktioner för fjärrassistans.

Fjärrstyrda IT-tjänster

Åtkomst till en chatt med bara ett klick och kontakt med en supportagent med obegränsad fjärrhjälp inkluderas. Sätt dig ner och slappna av, vi hjälper dig!

Viruskontroll och -borttagning i expertklass

Professionell borttagning av virus och spionprogram på alla Windows-enheter med ett Kaspersky-program installerat.

Tjänster för hälsokontroll av din dator

Under en hälsokontroll kommer våra experter att utföra flera olika inspektioner för att fastställa den högsta nivån av skydd och prestanda på enheten.

För att använda Kaspersky Premiums supporttjänster, ring telefonnumret som tilldelats det lad som du köpte Kaspersky Premium i.